About Us

About Us

Rreth Nesh

NOUNOU/ˈnuːnuː/ – (nga gjuha frënge) Dado, Dikush që përkujdeset për një njeri tjetër

NOUNOU mbledh në një vënd emrat më të veçantë të blogereve shqiptare të fushave të ndryshme, për t’ju sjellë më afër këshillat dhe sugjerimet që ato kanë për ju.
Ju mund të ndiqni NOUNOU-në tuaj të preferuar, apo edhe të zbuloni një të re që nuk e kishit njohur më parë. E rëndësishme është që s’do ta kalojmë asnjë ditë pa kujdesin e veçantë që ato do na sjellin për secilën fushë të stilit të jetës.

Mos harroni ti ndiqni NOUNOU-të edhe në hapësirat e tyre në rrjetet sociale apo website.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of