InspirationLifestyleRona Nushi

Si Të Heqim Stresin Pa Psikolog (Video)

Rona Nushi

Nga Nounou Rona Nushi

Ditët e ngarkuara me punë / shkollë dhe qëndrimi i gjatë në paisje ndikojnë në akumulimin e stresit, i cili sigurisht duhet të gjejë një rrugë jashtë trupit tonë. Në këtë video jam munduar t’ju sjellë disa metoda të thjeshta se si mund të relaksoheni, me aktivitete brenda apo jashtë shtëpisë, kur jeni më të stresuar.
Me këtë rast shijoni dhe bukuritë natyrore të vëndit tim, Pejës dhe Rugovës. Shpresoj t’ju pëlqeje dhe të gjeni frymëzim edhe ju!

Tags : foodlifestyle

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of