Ejona VaranguMandarina YumNounou

Ejona Varangu

Mandarina Yum

Ejona është vajza pas blogut Mandarina. Ajo punon si studiuese tregu në fushën e telekomunikacionit dhe është shumë e apasionuar pas sportit dhe ushqimit të shëndetshëm e të shijshëm. Mandarina lindi si një nevojë për të ruajtur recetat në mënyrë digjitale, e për ti ndarë më thjeshtë me miqtë e të afërmit. Pika e dobët e Ejonës janë ëmbëlsirat, vrapimi dhe macet, ndaj do gjeni shumë receta të ëmbla në blog, do njiheni me mackat e saj në rrjetet sociale si dhe me aventurat e saj sportive. Mandarinën e gjeni në Facebook, Instagram, Pinterest dhe sigurisht në website e saj www.mandarina-yum.com

Kontakto Ejonën:

Instagram: @mandarinayum

Facebook: @Mandarina

*Fotografi nga Ina Cenko

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of