Ariana NilaNounou

Ariana Nila

Ariana Nila Jewelry

E rritur në një familje ku thurreshin vepra arti me metale te çmuara Ariana Nila – Dizajnere e diplomuar, krijoi brendin e saj unik qe mban emrin ArianaNilaJewelry. Ajo krijon stoli, karakteri i të cilave është inspiruar nga dashuria dhe unikja.
Ariana është një hardworking girl, adhuruese e natyrës, e fiksuar pas stolive dhe nxitëse e trendeve të reja.
Tek NOUNOU Ariana do ju sugjerojë mënyrat ideale të kombinimit të stolive me veshjen tuaj, trendet e fundit dhe shumë më shumë se kaq – e gjitha rreth detajeve që bëjnë gjithë diferencën : Aksesorët

Instagram: @ariananila_jewelry

Website: www.ariananila.com

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of