Dajana DakoNounou

Dajana Dako

Dajana Dako

Dajana një inxhiniere telekomunikacioni, që bën do gjë përveç kësaj fushe. Pasioni për të bukurën, të thjeshtën, bën që ajo ti kushtojë kohë dhe energji faqes së saj të instagramit ku do të evidentohej ndër shumë bloggere shqiptare. Së fundi ka përqafuar dhe yoga-n ku ajo shprehet se është ndër investimet e saj më të mëdha për veten.
Puna e saj me kohë të plotë shpesh herë e kufizon për të marrë pjesë ne projekte të ndryshme, por NOUNOU iu duk ide interesante për të ndarë me lexuesin thjeshtësisht stilin e saj me kombinime të përditshme nga ambjentet e punës e deri tek lokalet e preferuara.

Dajanën e gjeni:

Instagram: @dajanadako
Pinterest:    @dajanadako

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of