Eda VorfiNounou

Eda Vorfi

Lunar Clips

Eda Vorfi është një nga themelueset e LunarClips, kanali i parë shqip në youtube që bëri bashkë blogeret shqiptare për të sjellë një risi krijmtarije në forme videosh. Është shumë krenare të thotë që ishte Lunar e para që nxiti frymën e bashkëpunimit mes vajzash duke tejkaluar kufijtë e rrjeteve sociale.
Vetë ka studiuar në degën e Inxhinierisë së Ndërtimit dhe hobby-it e saj përfshijnë: të gjendet para dhe pas objektivit të kamerës, të kalojë ditë-natën në shkollë duke punuar në detyra, të harxhojë para në makeup dhe kohë në video tutoriale dhe mbi të gjitha të krijojë, në çfarëdo lloj forme.
Premton që do të shkruajë mbi çdo gjë që di e që mendon që është e rëndësishme të ndajë me lexuesit.
Mund ta gjeni ne rrjetet e saj sociale dhe ato te Lunar Clips.
Instagram: @edavorfi
Instagram: @lunarclips
You Tube:   @LunarClips

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of