NounouRonilda Dedvukaj

Ronilda Dedvukaj

Ronilda ka lindur në Shkodër, por pasionet e saj e derguan drejt tokës italiane, ku edhe ka kryer studimet e larta për Inxhinjieri Ndërtimi-Arkitekturë në Universitetin Sapienza në Romë. Mbas përfundimit të studimeve është kthyer në Tiranë ku ushtron profesionin e arkitektes. Është e dashuruar me çdo aspekt të arkitekturës dhe e apasionuar pas artit në veçanti pas pikturës të cilën e ushtron. Tek Nounou Ronilda do ju udhëzoje me profesionalizmin dhe stilin e saj për arredimin e shtëpisë, këshilla praktike dhe sigurisht frymëzuese për t’ju lehtësuar rrugën drejt krijimit të shtëpisë suaj të ëndrrave.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of