Nounou

Rona Nushi

Bees & Trees

Rona me profesion është farmaciste, por pasionet e lidhin shumë me natyrën. Dikur njihej si vajza merimangë që ngjiste malet me litar, por tani ajo i është përkushtuar tërësisht një pasioni të ri, jo largë natyrës.
Nëse keni dëgjuar të flitet për produktet kozmetike bimore Bees & Trees Bio Cosmetics, dora (dhe truri, më drejtëpërdrejtë) që fshihet pas tyre është pikërisht ajo e Ronës. Ajo thotë se ka kombinuar profesionin e saj të farmacistes, me pasionin për natyrën, artin, të bukurën, dhe ka krijuar punën që dashuron dhe e bën çdo dite.
Ronën mund ta ndiqni në rrjete sociale si Instagram, Facebook, Youtube, dhe tek blogu i saj në website tek Bees & Trees. Mos humbisni shkrimet e saj mbi kujdesin për lëkurën, dhe sidomos sekretet e aziatikeve që nuk mungojnë në postimet që bën.

Instagram: @beesandtrees_biocosmetics
Facebook: @ Bees & Trees Bio Cosmetics
You Tube: Rona Nushi – Le Kure
Website: www.beesandtrees.al

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of