Anila MirditaNounou

Anila Mirdita

Bionatural

Anila është vajza që fshihet pas ambientit më bimor e pozitiv në qytetin e Prishtinës, Bionatural. Të njëjtën gjë reflekton dhe ajo vetë, ndërkohë që ndan me ne këshillat e saj për shëndetin dhe lëkurën. Pasioni për vetitë shëruese të natyrës e ka shtyrë drejtë rrugëtimit për ta studiuar këtë fushë. Anilën mund ta keni parë në televizionet tona duke na këshilluar për shëndetin dhe lëkurën, dhe tani ajo vjen si një Nounou për të ndarë njohuritë e saj akoma më gjerë.

Facebook: @Bionatural Shop
Instagram: @bionatural_shop

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of