NounouSarah Berisha

Sarah Berisha

Sarah Berisha

Sarah është studente në Fakultetin e Drejtësisë, njëkohësisht dhe Fashion Blogger. Eshtë e apasionuar mbas modës, prandaj ajo vendos që cdo ditë ketë pasion ta ndaj me ndjekësit duke publikuar veshjet e saj në instagram. Ajo është një person me një energji shumë pozitive dhe e gatshme ti ndihmojë të tjerët. I pëlqen ushqimi, të bëj shopping dhe të dalë me miqtë e saj. Mbështetja e saj më e madhe është familja.
Sarën do ta gjeni tek nounou.al me këshillat e saj për veshjen e ditës.

Instagram: @sarah.berisha

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of