Anxhelina KotorriFashionOutfits

Sassy With Hard Rock…

Angelina's Lookbook

Do të ishte e çuditshme nëqoftëse do të mendoja që në këtë look kanë më shumë rëndesi syzet e mia Vintage..
Në fakt pa syzet veshja ime sot s’do dukej kaq cool , iu kam thënë që zgjedhja e syzeve është celesi numër 1 në një veshje tuajën , aq më tepër kur hyn në ato syzet që janë blerë vetëm për 3 mijë lekë XP ,sa qef kam kur e them !!!
Sot kam bërë një veshje Rock ‘ meqënëse vet T-shirti është ai stil ,e kam veshur me shorts black për të mos krijuar shumë luhatje colori në veshje , T-shirtin e gjeni tek Bershkaa .
Këpuce mund të vishja shumë mirë slippers me pelush apo Vansa , por zgjodha sandale gladiator , për ta bërë veshjen me ” sassy ” dhe jo shumë ” hard rock” , duken nice apo jo ?!
Dhe përveç çantes , akesori im për sot është edhe kamera ime më e re , FujiFilm Instax8 Mini. Duket kaq cool dhe si aksesor për veshjen haha XP por në të vërtetë bëra dy shkrepje like ’70s .

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of