NounouRrona Halili

Rrona Halili

Rrona Halili Make Up

Rrona pasionin për fushën e bukurisë e ka pasur në moshë të re. Edhe pse ishte duke ndjekur studimet, nuk e la anash asnjëherë deshirën dhe pasionin për Make Up-in. Pasi përfundoi akademinë e grimit Makeup For Ever në New York, Rrona është munduar të sjellë  frymën njujorkeze në Prishtine. Përvec se ky është profesioni i saj, ajo gjithashtu ka për qëllim të vë në pah bukurinë natyrale të vajzave me anë të Make Up-it. Tek NOUNOU ajo do të ndaj me ju këshillat e saj lidhur me makeup-in dhe nëpërmjet video tutorialeve që i bën me shumë dëshirë, Rrona shpreson që të bëhet NOUNOU e preferuar e atyre vajzave që ndajnë të njëjtin pasion dhe t’i frymezojë ato të ndjekin ëndrrat e tyre.

Instagram: @rronahalilimakeup

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of