Artiona MuçollariNounou

Artiona Muçollari

Artiona Muçollari

E rritur nga dy prindër farmacist, nuk kishte si të ndodhte ndryshe, përveçse dhe ajo të bëhej një e tillë. Për Artionën, farmacisten e re, kjo nuk mjaftoi! Ndërkohë që asistonte në shërbim në farmaci, i vinte natyrshëm të terhiqte vëmendjen e klientëve tek ekspozitori i kujdesit të estetikës. Dhe ai vend do të kthehej në laboratorin e ëndrrave të Artionës. Kështu nis rrugëtimin e saj në New York, ku vazhdon Christine Valmy International School of Esthetics. Duke shpresuar të sjelli frymën newyorkeze në vendin e saj, Artiona do ju asistojë me keshilla, si nga ana mjekësore, ashtu edhe ajo estetike!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of