Çenkuela HasaNounou

Çenkuela Hasa

Fitstation

Çenkuela është diplomuar për gazetari dhe është tashmë një healthy lifstyle blogger. Është e martuar dhe  mami e lumtur e një djali 3 vjeç. Punon çdo ditë 8 orë, stërvitet, gatuan dhe merret edhe me blogun e saj. Pyetja që ia bëjnë të gjithë është si mund të ia dali?  Dashuria me të cilën bën gjërat dhe pasioni janë motoja e saj.

Instagram: @fitstation.al
Website: www.fitstation.al

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of